Számos oka lehet annak, ha szeretnénk eltávolítani teljesen, vagy bizonyos részeit a tetoválásnak. A lézeres tetoválás eltávolítást mutatjuk be nektek, ami elérhető a Fetish Stúdióban is!

Természetes, hogy amikor felvarratunk egy hőn áhított mintát, nem agyalunk azon, hogy egyszer majd a jövőben nem szeretnénk már, ha a testünket díszítené.

“Bevallom, teljes meggyőződéssel feküdtem 1994-ben a tű alá, hogy ezt a kis nonfit a bokámra tetováltassam, nem gondoltam volna, hogy alig 10 év múlva azzal kezd megküzdenem, hogy kitaláljak egy új tetkót a helyére, ami optimálisan elfedi, mert ciki lett” – mesélte legutóbb vendégünk, aki először egy takarást akart, de megmutattuk neki a lézeres tetoválás eltávolítót, amivel eltávolítható annyira a régi tetoválás, hogy az új olyan lesz, mintha sose lett volna a helyén más.

A Fetish Stúdióban egy DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézeres tetoválás eltávolító géppel dolgozunk, ez lehetővé teszi, hogy részben vagy teljesen eltávolítsuk a nem kívánt tetoválásokat. A közhiedelemmel ellentétben a fekete tetoválás is eltávolítható, hiszen a sötét pigmentek épp, hogy kiválóan elnyelik a lézerfényt, így hatékonyabb. A Q kapcsolt YAG lézer speciális hullámhosszon bocsájtja ki a fényt, nagy energiasűrűségben, áthatol a bőrön és elnyelődik a sötét pigmentekben. A festékben feloldja a kettős kötéseket, illetve fragmentálja azokat (egyszerűen felrobbantja), majd a test falósejtjei bekebelezik azt és a méregtelenítés során – a nyirokrendszeren – keresztül távozik.

A kezeléseket követően napozás, szoláriumozás során erős fényvédő krémeket használjunk! A kezelést követően a bőrfelületet szárazon kell tartani, ami olyan érzetre, mintha nap égette volna meg, így is kell vele bánni.

DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézer

DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézer

Mindenkinek az első kérdése, hogy hány alkalom alatt lehet eltávolítani adott mintát. Ez egyéni, függ a festékanyag méretétől, mennyiségétől, elhelyezésének mélységétől, de átlagosan három és tíz alkalom között szokott lenni a látogatások száma, a lézeres kezelések között négy hetes szünetet tartva.

Illusztráció - közvetlenül egy lézeres kezelés után, az eredmény 1-1,5 hónap alatt folyamatosan jelentkezik

Illusztráció – közvetlenül egy lézeres kezelés után, az eredmény 1-1,5 hónap alatt folyamatosan jelentkezik

Hegesedés, bőrszínváltozás, műtéti seb és beavatkozás nélkül távolítjuk el a tetoválást, akár nagyméretűt is. Kérdésed van, szeretnél jelentkezni a kezelésre? Érdeklődj személyesen stúdiónkban vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!