Body Art szolgáltatásaink

Stúdiónkban vállaljuk: tetoválások elkészítését, piercing, microdermal behelyezését és lézeres tetoválás eltávolítást.

A testmodifikáció – amibe a tetoválás és a piercingek is tartoznak – több ezer éve megjelenik az ember művészi önkifejezésében. A Fetish Studioban a célunk olyan szolgáltatást biztosítani, hogy mindenki elégedetten távozzon tőlünk és hozzánk térjen vissza, ha újra tetoválást vagy piercinget szeretne. “A tetoválás egy életre szól” – ez már nem teljesen igaz , már van lehetőség az elrontott, kifakult tetoválások eltávolítására, javítására is.

Body Art szolgáltatásokat nyújtó stúdiónk 2003 óta működik a WestEnd City Centerben. Jelenlegi csapatunk 2012 óta dolgozik együtt. Tevékenységeink lefedik a testmodifikáció teljes palettáját: tetoválás, piercing, microdermal behelyezés, lézeres tetoválás eltávolítás.

Tetoválás

A legjobb minőségű festékekkel, eszközökkel, tapasztalt tetoválók munkáival díszítjük a bőröd.

Szívesen tervezünk koncepciókat, egyéni ötleteket is megvalósítunk, közösen rajzolunk, de kész mintákat is elhelyezünk a bőrödön. A legjobb festékekkel, eszközökkel dolgozunk, steril környezetben, szakképzett csapattal, akik, ha kell az elrontott, régi tetoválásaidat is korrigálják, lefedik.

Készítünk portrékat, színes és fekete-fehér ábrákat, tradicionális tetoválásokat, pont és felirat tetoválásokat, valamint dimenzionált mintákat. Tetoválóink nyitottak az egyéni elképzelésekre, de örömmel részt vesznek a közös tervezésben is. Mivel minden embernek megvan a maga stílusa, nagy figyelmet fordítunk erre, hiszen egy életen át kell viselni az adott mintát.

 • Egyedi tetoválás megtervezése és kivitelezése
 • Professzionális termékek és eszközök
 • Steril környezet és szakképzett csapat
 • Tetoválás azonnal vagy időpontra
 • Elrontott vagy régi tetoválások eltakarása vagy eltünetése

Piercing

Minden típusú testékszert el tudunk helyezni, a fültágítóktól az intim ékszerekig.

Az elmúlt évtized során elsajátítottuk azokat az anatómiai ismereteket, amelyek feltétlenül szükségesek a biztonságos a ékszer és microdermal behelyezéséhez. Stúdiónkban választhatsz piercing, tágító és microdermal ékszer közül de behelyezünk hozott ékszereket is.

Mivel a piercing behelyezés fájdalommal jár, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kényelmes és nyugodt körülményeket teremtsünk. A beavatkozás után minden információt megadunk, ami a testékszer ápolásához, gondozáshoz szükséges. Ékszereink hipoallergén, főként magas minőségű orvosi acélból készülnek és  a piercerünk a lehető legkevesebb fájdalommal helyez be. Minden tűt, ékszert kizárólag egyszer és csak egyszer használunk!

 • Változatos ékszerkínálat
 • Professzionális termékek és eszközök
 • Steril környezet és szakképzett csapat
 • Piercing azonnal vagy időpontra
 • Piercing eltávolítás, tanácsadás utógondozás terén

Lézeres tetoválás eltávolítás

Hegmentes lézeres tetoválás eltávolítás is elérhető stúdiónkban, a legmodernebb YAG lézer Q-switch gép segítségével.

 • Elrontott vagy régi tetoválások eltakarása vagy eltűntetése
 • Biztonságos, műtéti seb nélküli beavatkozás
 • Nem okoz hegesedést és bőrszín változást
 • Akár nagy méretű tetoválások eltávolítása
 • Steril környezet és szakképzett csapat

A YAG lézer Q-switch néhány kezelést követően képes a tetoválásokat eltávolítani, hegesedés nélkül. A folyamat egyszerű, egyes festékekben a kettős kötéseket bontja fel, másokban fragmentál, majd a pigment darabkák a falósejtek segítségével a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek. DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézer kiemelkedő hatékonyságú tetoválás eltávolító gép és orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

A Q-kapcsolt lézer energiája olyan gyorsan melegíti fel a pigmentszemcséket, hogy azok a környező bőr felmelegedése nélkül robbannak fel, nincs égési sérülés, így nem okoz hegképződést. A halványodás csak részben múlik a kezelésen, ez jelentős részben a bőrben lévő falósejtek aktivitásán múlik. A tetoválás eltávolítás kezelésének hosszát befolyásolja a bőrszín, a tetoválás helye, mennyisége, színe, mélysége, a tetovált rétegek száma. Kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot! 

ltetovalaseltavolitas