Fetish Studio

Tetováló és piercing stúdiónk csapata professzionális termékekkel, a legmagasabb minőségben alkot a WestEnd City Centerben.

Body Art szolgáltatásokat nyújtó stúdiónk 2004 óta működik a WestEnd City Centerben, a Kosztolányi Dezső nagykörút fantázianéven nevezett aluljáró szinten. Jelenlegi csapatunk 2012 óta dolgozik együtt, tevékenységeink lefedik a testmodifikáció teljes palettáját: készítünk tetoválásokat, elhelyezünk piercinget és microdermalt, vállalunk lézeres tetoválás eltávolítást és különleges kéréseknek is eleget tudunk tenni, mint a hegtetoválás.

Munkatársaink

Fétisünk a szúrás! Legyen szó festékkel teli tűkről, bőrt hasító ékszerekről, csapatunk számos stílusban készít minőségi tetoválásokat, helyez be testékszereket.

Stábunk tagjai másfél évtizede foglalkoznak testmodifikációval. Művészi beállítottságunk életünk számos produktumában megmutatkozik. A különböző ábrák és ékszerek százait készítettük már el, mindig törekedve arra, hogy az elképzelések és a megvalósulás a lehető legközelebb álljon egymáshoz. Alkotásaink fájdalommal járnak, ezért odafigyelünk, hogy biztonságosan, a szükségesnél kevesebb kellemetlenséggel járjon a tetoválások, ékszerek elkészítése.

Hidasi Péter
Hidasi PéterPiercing és lézeres tetoválás eltávolítás
Mindig is érdekelt a testmodifikáció, a tetoválások, piercingek. A gimnázium befejezése után kezdtem ezekkel foglalkozni, azóta is helyezek be piercingeket, microdermált. Legutóbb a lézeres tetoválás eltávolítást tanultam ki, ami egy újabb szakmai kihívás.
Mitrócsák Norbert
Mitrócsák NorbertTetoválás
2011 óta tetoválok, teljesen autodidakta módon tanultam meg ezt a művészetet. Szeretem a sötétebb és kontúrosabb tetoválásokat és alapvetően bármilyen stílusban szeretek dolgozni. Kedvenceim a tradicionális, neo-tradicionális és a blackwork stílusok.
Beloberk Alex
Beloberk AlexTetoválás
Üdv! Beloberk Alex vagyok. Néhány éve foglalkozom tetoválással. Még nem sikerült minden stílusba belekóstolnom, de szívesen elkészítenék bármit legjobb tudásom szerint. Nézz körül a munkáim között és ha tetszik szeretettel várlak!

Body Art szolgáltatásaink