Tetoválás eltávolítás lézerrel

Számos oka lehet annak, ha szeretnénk eltávolítani teljesen, vagy bizonyos részeit a tetoválásnak. A lézeres tetoválás eltávolítást mutatjuk be nektek, ami elérhető a Fetish Stúdióban is!

Természetes, hogy amikor felvarratunk egy hőn áhított mintát, nem agyalunk azon, hogy egyszer majd a jövőben nem szeretnénk már, ha a testünket díszítené.

 

“Bevallom, teljes meggyőződéssel feküdtem 1994-ben a tű alá, hogy ezt a kis nonfit a bokámra tetováltassam, nem gondoltam volna, hogy alig 10 év múlva azzal kezd megküzdenem, hogy kitaláljak egy új tetkót a helyére, ami optimálisan elfedi, mert ciki lett”

 

 – mesélte legutóbb vendégünk, aki először egy takarást akart, de megmutattuk neki a lézeres tetoválás eltávolítót, amivel eltávolítható annyira a régi tetoválás, hogy az új olyan lesz, mintha sose lett volna a helyén más.

A Fetish Stúdióban egy DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézeres tetoválás eltávolító géppel dolgozunk, ez lehetővé teszi, hogy részben vagy teljesen eltávolítsuk a nem kívánt tetoválásokat. A közhiedelemmel ellentétben a fekete tetoválás is eltávolítható, hiszen a sötét pigmentek épp, hogy kiválóan elnyelik a lézerfényt, így hatékonyabb. 

 

A Q kapcsolt YAG lézer speciális hullámhosszon bocsájtja ki a fényt, nagy energiasűrűségben, áthatol a bőrön és elnyelődik a sötét pigmentekben. A festékben feloldja a kettős kötéseket, illetve fragmentálja azokat (egyszerűen felrobbantja), majd a test falósejtjei bekebelezik azt és a méregtelenítés során – a nyirokrendszeren – keresztül távozik.

A kezeléseket követően napozás, szoláriumozás során erős fényvédő krémeket használjunk!

A kezelést követően a bőrfelületet szárazon kell tartani, ami olyan érzetre, mintha nap égette volna meg, így is kell vele bánni.

Mindenkinek az első kérdése, hogy hány alkalom alatt lehet eltávolítani adott mintát. Ez egyéni, függ a festékanyag méretétől, mennyiségétől, elhelyezésének mélységétől, de átlagosan három és tíz alkalom között szokott lenni a látogatások száma, a lézeres kezelések között négy hetes szünetet tartva.

Közvetlenül egy lézeres kezelés után, az eredmény 1-1,5 hónap alatt folyamatosan jelentkezik

Hegesedés, bőrszínváltozás, műtéti seb és beavatkozás nélkül távolítjuk el a tetoválást, akár nagyméretűt is. Kérdésed van, szeretnél jelentkezni a kezelésre? Érdeklődj személyesen stúdiónkban vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Call Now Button